Applicatie Consultant

Omschrijving

‘’Jij bent de Applicatie Consultant die energie krijgt van het werken aan complexe IT Projecten binnen toonaangevende klanten in Nederland. De combinatie van klantgerichtheid, innovatief denken, snel kunnen anticiperen op veranderingen en een goede kennis van informatietechnologie zijn de skills die jou succesvol maken!’’

 

Jouw rol als Applicatie Consultant

Net als voor vele andere bedrijfsonderdelen speelt IT voor de topics access control-, security management- en ‘workflow and identity’ een steeds grotere rol. Na een inwerkperiode waar je gekoppeld wordt aan een ‘buddy’ ga je binnen een team van IT consultants werken aan mooie projecten door het gehele land. Je dagen bestaan uit het uitvoeren van software updates, het realiseren van database koppelingen, het adviseren en inrichten van IT infra- en applicatie-landschappen binnen grote en complexe klantomgevingen. Je kunt daarnaast ook ingezet worden voor het geven van gebruikerstrainingen en oplossen van 3e lijn incidenten. Daarnaast ben je integer en heb je een gezonde ambitie om je verder te ontwikkelen.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Je bezoekt onze klanten om bijvoorbeeld een nieuwe applicatie te installeren, update uit te voeren of een systeem interface te realiseren;
 • Het adviseren en inrichten van een IT infrastructuur (cloud en on-premise) en applicatie-landschappen, inclusief het documenteren en optimaliseren hiervan;
 • Het geven van gebruikerstrainingen en oplossen van 3e lijn incidenten.
 • Je hebt dagelijks contact met onze IT project leaders.

 

IT diensten 

Als applicatie consultant ben je dagelijks bezig met onze IT diensten zoals cloud services, consultancy, access control- security management- applicaties en interfaces, workflow and identity applicaties etc.

 

Wij zijn Nsecure 

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 125fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangsmanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

 

Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden 

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee 

Je bent iemand die goed in staat is om IT oplossingen en aanpassingen bij onze klanten te implementeren. Na introductie van onze IT organisatie en dienstenportfolio, aangevuld met jouw zelfstandige aanpak, weet jij waar je prioriteiten liggen en stap jij met een resultaatgerichte blik op onze klanten af. Daarnaast werk je nauwkeurig, efficiënt en denk je graag mee met onze andere IT Consultants, IT Project leaders en IT Business Developers.

 

Wie zoeken wij:

 • HBO werk-en denk niveau;
 • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring en wil je zelf komende jaren verder ontwikkelen;
 • Kennis AEOS access control en Dataclient workflow management is een pré;
 • Ervaring met Microsoft SQL, Microsoft Server 2008 en 2012, ITIL, BISL, ASL en Cloud;
 • Je bent zelfstandig, assertief en besluitvaardig;
 • Een leuke open persoonlijkheid die resultaatgericht is;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceert makkelijk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Interesse? 

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239020.

 

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.