Business Controller

Omschrijving

“Je fungeert als sparringpartner van onze Business Managers en bewaakt de financiële voortgang in de contracten, services en projecten. Hierin ben je verantwoordelijk voor het controleren van de business en het bereiken van (financiële) resultaten. Je levert hierin een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identity management. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!”


Jouw rol als Business Controller
De Business Controller is onderdeel van het team Finance & Control. In je dagelijkse werkzaamheden heb je veel contact met de Service Level Managers en Projectleiders van Nsecure. Daarnaast ben je de gesprekspartner voor een aantal Business Managers als het gaat over de dienstverleningscontracten en de projecten. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je bewaakt de financiële voortgang en prognoses van de contracten, services en projecten en bespreekt deze maandelijks met de verantwoordelijke Service Level Managers en Projectleiders;
 • Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling, onderbouwing en oplevering van de maandrapportages;
 • Je levert een actieve bijdrage aan het opstellen van meerjarenplannen en forecasts en beoordeelt deze op financiële consequenties, juistheid en volledigheid;
 • Je maakt financiële analyses en verstrekt (financiële) management informatie;
 • Je stelt verbetervoorstellen op en implementeert deze;
 • Je treedt op als sparringpartner van de business managers.


Wij zijn Nsecure

Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliancy van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.


Nsecure is een snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 140 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

Vereisten

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen.
 • Een goede pensioenregeling en collectiviteitskortingen.
 • Vers fruit en gezellige vrijdagmiddagborrels in ons moderne restaurant.
 • Gezellige personeelsuitjes en jaarlijkse feesten.
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.
 • Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.


Dit neem jij mee
Je hebt een energieke uitstraling en bent analytisch sterk onderlegd. Je bent een prettige gesprekspartner en bent in staat om andere medewerkers op een positieve wijze te sturen. Een bevlogen persoonlijkheid met passie die, professioneel en proactief, keer op keer topprestaties wil realiseren.

Verder staat op je CV:

 • Je hebt een afgeronde HBO+ of WO studie in financiële of bedrijfseconomische richting;
 • Je bent 2 tot 5 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie binnen een projecten / dienstverleningsorganisatie;
 • Je bent analytisch, goed in het interpreteren en doorgronden van cijfers en weet dit om te zetten in acties;
 • Je hebt kennis van Excel en van Navision (pre);
 • Je weet risico’s te benoemen en acties op te pakken. Je gaat pro actief op zoek naar verbetermogelijkheden.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting naar croodenburg@nsecure.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.