Business Developer

Omschrijving

"Jij bent de betrouwbare consultant die bij onze top-500 klanten achterhaalt welke nieuwe functies en toepassingen nodig zijn voor onze identity & workflow management systemen. Met jouw analytische en resultaatgerichte blik weet je deze requirements om te zetten naar digitale oplossingen als apps, portals of e-learning modules." 

 

Jouw rol als Business Developer

Net als voor vele andere bedrijfsonderdelen speelt IT voor de topics access control en security een steeds grotere rol. De toenemende vraag naar proces automatisering vraagt om een creatieve marktbewerking. In deze rol zorg je er voor dat wij onze trendsettende rol houden, onderscheidend blijven van concurrenten en ons service portfolio groeit. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet  en speelt daarop in met innovaties. Je vertaalt digitale toepassingen naar werkelijke klantvoordelen en draagt daarmee bij aan de verbetering van ons service portfolio. Je rapporteert aan de Manager Business IT.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 

 • Bezoeken van klanten, geven van presentaties, workshops en themasessies ter vergaring van requirements;
 • Vertalen van requirements naar nieuwe diensten of aanpassingen op bestaande diensten;
 • Uitvoeren van ‘Proces Improvement Scans’;
 • Maken van business cases;
 • Klanten begeleiden in hun ‘onboarding’ proces.

Wij zijn Nsecure

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 125fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangsmanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

We zoeken jou!

Na een korte introductie van onze organisatie en dienstenportfolio, aangevuld met jouw zelfstandige oriëntatie op de markt, weet jij waar je prioriteiten liggen en stap jij met je commerciële blik op onze klanten af. Met jouw goede kennis van informatietechnologie en jouw creativiteit kom je terug met slimme en strategische innovatievoorstellen.

 

Dit staat op je cv:

 

 • HBO werk- en denkniveau (voorkeursrichting Business IT en Management/Bedrijfskundige Informatica);
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met een gezonde dosis ambitie om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Kennis van identity- en workflow management is een pré;
 • Ervaring met Mobile Apps, Agile en Cloud.

Interesse?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling. Telefoonnummer 088-1239020.

 

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.