Business Development Consultant

Omschrijving

“Voor ons Workflow & Identity platform ben je de Business Development Consultant die bij bestaande en nieuwe klanten onze dienstverlenging verder gaat uitbouwen. Je krijgt te maken met complexe en uitdagende (business development)trajecten, en een grote diversiteit aan interessante en professionele stakeholders / gesprekspartners (multinationals in diverse segmenten). Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Business Development Consultant
Je wordt onderdeel van onze business line Workflow and Identity (IT) welke nu 23fte groot is. Onderdeel hiervan is stroomlijnen en controleren van de toegang van personen tot gebouwen of tereinen. Hiervoor heeft Nsecure een eigen platform ontwikkeld waar begin 2020 een nieuwe release voor uitkomt met een nieuwe naam en identitieit. Dit is een mooie start om deze dienstverlening verder in de markt te gaan zetten en daarvoor zoeken wij een Business Developer. Jij weet als geen ander hoe je dit strategisch moet aanpakken en vindt gemakkelijk je weg binnen grote complexe organisaties.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Bezoeken van klanten, geven van presentaties, workshops en themasessies;
 • Vertalen van requirements naar nieuwe diensten of aanpassingen op bestaande diensten;
 • Uitvoeren van ‘Proces Improvement Scans’;
 • Maken van business cases;
 • Klanten begeleiden in hun ‘onboarding’ proces.

 

Wij zijn Nsecure
Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identity management. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Daarnaast bieden wij:

 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling, de werknemer betaalt maar 3% eigen bijdrage;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Laptop, Iphone en lease-auto;
 • Winstuitkering;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee
Je bent een ondernemende Business Development Consultant met LEF. Iemand die buiten de lijntjes durft te kleuren en die zich grondig verdiept in de situatie van onze klanten. Na een korte introductie van onze organisatie en dienstenportfolio, aangevuld met jouw zelfstandige oriëntatie op de markt, weet jij waar je prioriteiten liggen en stap jij met je commerciële blik op onze klanten af. Met jouw goede kennis van informatietechnologie en jouw creativiteit kom je terug met slimme en strategische voorstellen.

 

Dit staat op je cv:

 • HBO werk- en denkniveau (voorkeursrichting Business IT en Management/ Bedrijfskundige Informatica);
 • Minimaal 4 tot 6 jaar relevante sales werkervaring met een gezonde dosis ambitie om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Kennis van cloud services en IT oplossingen;
 • Kennis van identity- security- en workflow management is een pré.

 

Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Farida Hoelas): recruitment@nsecure.nl. Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.