Contractmanager

Omschrijving

“Je bent verantwoordelijk voor het managen van de Performance & Maintenance dienstverlening voor toonaangevende klanten. Hierbij bewaak en evalueer je de opgemaakte SLA’s en zorg je voor verbetering van de kwaliteit en uitbreiding in de dienstverlening. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!”


Jouw rol als Contractmanager
Binnen een klantenteam ben jij verantwoordelijk voor het managen en opstellen van de contracten. Dit zijn hoofdzakelijk grote klanten binnen de financiële en semi overheid/zorg sectoren. Dit doe je samen met twee Backoffice collega’s. Contractmanagers, contractbeheerders en facilitair security managers die toe zijn aan een 2e stap in hun carrière worden aangemoedigd om te solliciteren!  
Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je stelt Service Level Agreements en meer jaren onderhoudsbegrotingen (MJOB) op;
 • Je bent hierin verantwoordelijk voor het bereiken van de meetbare doelen;
 • Op basis van (kwartaal) rapportages stel je stuurinformatie beschikbaar over de behaalde resultaten en initieert hierbij verbetervoorstellen;
 • Je inventariseert de behoefte van de klant om de dienstverlening hierop aan te passen of uit te breiden;
 • Je draagt proactief bij aan het verder ontwikkelen van Service Level / Contractmanagement binnen Nsecure;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit richting de klant;
 • Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, prestaties leveren en werkplezier gaan hier hand in hand.


 Wij zijn Nsecure 

Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn. Geen penseelstreek verkeerd, geen danspas uit de maat. Altijd met de juiste balans tussen optimale veiligheid en gastvrijheid. Dat vraagt om maatwerk, want elke locatie en elke klant is uniek. Daarom innoveren we continu en lopen we voorop in onze branche. We bieden een uniek staaltje kunst en houden oog voor het kleinste detail. Dat is de kunst van controle. Nsecure is een groeiende organisatie (nu 140fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegang, security en identity management. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien dit als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.


Wij bieden 

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en opleiding;
 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit en gezellige vrijdagmiddagborrels in ons moderne restaurant;
 • Gezellige personeelsuitjes en jaarlijkse feesten;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Telefoon, laptop en een leaseauto (inclusief privégebruik).

Vereisten

Dit neem jij mee 

Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Je bent dienstverlenend en ziet commerciële kansen en nieuwe mogelijkheden om de klant optimaal te kunnen bedienen. Je bent resultaatgericht en hebt een sterk organisatie vermogen om te zorgen dat alle SLA’s behaalt worden. De passie om, professioneel en proactief, keer op keer topprestaties te realiseren.

 

Verder staat op je CV:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring; 
 • Ervaring met het managen van conditie-, en prestatie gerichte onderhoudscontracten;
 • Affiniteit met geïntegreerde beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, CCTV en inbraak;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Interesse? 

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (hr@nsecure.nl). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.