Demand & Supply Manager

Omschrijving

Je gaat werken bij de businessline Insourcing en wordt hierin het aanspreekpunt voor één van onze grote opdrachtgevers. Je wordt verantwoordelijk voor de totale keten van dienstverlenging op het gebied van security. Je bent de intermediair tussen de opdrachtgever, Nsecure en andere leveranciers. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!

 

Jouw rol als Demand & Supply Manager

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een zo effectief mogelijke keten van verschillende diensten van leverancier tot aan de klant. Hierin plan, coördineer en monitor je de overeengekomen service level agreements. Daarbij ben je continu bezig met het analyseren en verbeteren van de processen. Het kunnen voldoen aan de klantvraag staat hierbij voorop!

 

De belangrijkste processen waar je verantwoordelijk voor bent zijn:

 • Verandering & innovatie gericht op de gebruikersorganisatie en hun specifieke wensen en eisen;
 • Architectuur gericht op de wijze hoe organisatie, informatievoorziening en techniek zijn gestructureerd;
 • Security, compliance en kwaliteitsmanagement:
  - Security: het toezien op een zeker basisniveau van beveiliging van locaties, infrastructuur en applicaties.
  - Compliance: wordt er voldaan aan opgelegde normeringen, wet- en regelgeving
  - Kwaliteitsmanagement: wordt er een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening binnen de gestelde normen en kader gerealiseerd;
 • Projectmanagement & business development gericht op toezien op een succesvolle implementatie van wijzigingen aan diensten en systemen bij de gebruikersorganisatie;
 • Release, test & transitiemanagement;
 • Asset management, financieel management en het bewaken van prestatieafspraken die zijn overeengekomen met de gebruikersorganisatie, Nsecure en leveranciers (contractmanagement);
 • De operationele besturing van de (ITIL) service management processen zoals bijvoorbeeld beschikbaarheid, incidentmanagement en problem management.

 

Wij zijn Nsecure
Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 

De belangrijkste voorwaarden zijn:

 • Salaris indicatie is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon;
 • 28 vakantiedagen + de mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;

Vereisten

Dit neem jij mee

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid met daadkracht. Vanuit nature neem je de leiding en weet je mensen mee te krijgen. Je bouwt aan een relatienetwerk en deelt hierin de gemeenschappelijke taal tussen opdrachtgever en de interne organisatie. Belangrijkste eigenschappen zijn: daadkrachtig, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht. Gezien de complexiteit en zelfstandigheid in deze rol verwachten wij dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt en meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol. Je hebt kennis van project- en changemanagement en contractmanagement. 
 

Interesse?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (hr@nsecure.nl). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.