IT Projectmanager

Omschrijving

‘’ Wij zijn op zoek naar een IT Projectmanager met LEF. Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als Projectmanager heb je de regie over IT projecten en beschik je over de vaardigheden om organisatorische en operationele aspecten van deze projecten zo optimaal mogelijk te coördineren.’’

 

Jouw rol als IT Projectmanager

Als IT Projectmanager draag je zorg voor alle benodigde activiteiten binnen onze IT projecten. Je bewaakt hierbij het gehele project proces en zorgt voor een perfect eindresultaat voor onze klanten. Binnen dit proces zorg jij voor de aansturing van de activiteiten, projectplanning en het budget. Je belegt meetings om de planning, de verdeling van taken, de verantwoordelijkheden en de oplossingen door te spreken.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden

·         Je bent financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor projectrealisatie;

·         Aspecten als kwaliteit, financiën en planning worden door jou zelfstandig bewaakt;

·         Je realiseert onze IT projecten in samenwerking met onze IT partners;

·         Je zorgt voor periodieke rapportage en communicatie;

·         Het aansturen en coördineren van IT consultants en derden, en;

·         Je hebt dagelijks contact met onze klanten.


IT diensten 

Als IT Projectmanager ben je dagelijks bezig met onze IT diensten zoals cloud services, consultancy, access control- security management- applicaties en interfaces, workflow and identity applicaties etc.

 

Wij zijn Nsecure 

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 125fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangsmanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

 

Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden 

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee 

Je bent iemand die goed in staat is om IT projecten te begeleiden. Je voelt je thuis in een informele, dynamische omgeving en hebt veel affiniteit met IT oplossingen en diensten. Je vindt het een leuke uitdaging om onze IT oplossing en diensten met succes te implementeren bij onze klanten. Daarnaast werk je nauwkeurig, efficiënt en denk je graag mee met onze andere IT Projectmanager, IT Consultants en IT Business Developers.

 

Wie zoeken wij:

 • HBO werk-en denk niveau;
 • Je hebt 3 jaar relevante IT werkervaring en wil je zelf komende jaren verder ontwikkelen;
 • Kennis van IT infrastructuren (Cloud en on-premise);
 • Kennis van access control en workflow applicaties is een pré;
 • Ervaring met Prince II en SCRUM (Agile);
 • Je bent zelfstandig, assertief en besluitvaardig;
 • Een leuke open persoonlijkheid die resultaatgericht is;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceert makkelijk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Interesse? 

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239020.

 

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.