Junior Field Engineer

Omschrijving

Junior Field Engineer

"Jij bent onderdeel van een team van 28 top field engineers met een zeer hoog kennis- en ervaringsniveau op het gebied van toegangs- en identitymanagement. Jouw klanten weten dat ze blindelings op je kunnen vertrouwen! Je biedt ze zekerheid en veiligheid en daarin wil jij, samen met ons, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Junior Field Engineer
Als Junior Field Engineer ga je zelfstandig aan het werk voor toonaangevende klanten in Nederland (vnl Randstad) en bent verantwoordelijk voor complexe projecten op het gebied van beveiligingssystemen. Je bent het aanspreekpunt op locatie, denkt mee over technische oplossingen en bent een belangrijke schakel tussen de klant, onderaannemers en onze interne organisatie. Bij (grote) projecten stuur jij onderaannemers aan en draag je zorg voor de juiste inbedrijfstelling van onze beveiligingsproducten

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Technisch ondersteunend voor het inbedrijfstellen van de beveiligingsinstallaties;
 • Verlenen van service en onderhoud aan beveiligingsinstallaties;
 • Analyseren en oplossen van storingen;
   

Wij zijn Nsecure
Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een vrije, niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. We stimuleren je om je op jouw vakgebied te blijven ontwikkelen. Uiteraard bieden we je daar de benodigde opleidingen of trainingen voor aan. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee
Jij kunt je klant verbazen en verrassen door zijn verwachtingen te overtreffen! Met je open communicatie en je representativiteit weet je het vertrouwen te winnen. Met je kennis en servicegerichtheid behoudt je dat vertrouwen.

 

Dit staat op je cv:

 • Mbo+ werk- en denkniveau eventueel aanvullende gerichte opleidingen (MBV);
 • Minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring;
 • Aantoonbare ervaring in de beveiligingsbranche;
 • Kennis van zwakstroom, elektronica;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, en;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

 

Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof). Telefoonnummer 088-1239020.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.