Key Accountmanager

Omschrijving

Je bent het aanspreekpunt voor onze toonaangevende klanten voor nieuwe projecten en uitbreiding van de dienstverlening van Nsecure. Je krijgt te maken met complexe en uitdagende salestrajecten, en een grote diversiteit aan interessante en professionele stakeholders / gesprekspartners (multinationals in diverse segmenten). Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!

 

Jouw rol als Key Accountmanager

Je hebt een strategische visie, en weet vanuit relatiemanagement en met enthousiasme in te spelen op de behoefte van de klant om de dienstverlenging van Nsecure verder uit te breiden. Hierbij horen ook het nemen van initiatieven voor het werven van nieuwe klanten. De focus ligt op een doorlopende professionalisering van de processen en procedures bij je opdrachtgevers. Je bespreekt en bewaakt je salestrajecten, zodat je waar nodig tijdig bij kan sturen om te zorgen dat zowel bij de klant en de interne organisatie alles goed gemanaged wordt.


In deze functie maak je onderdeel uit van een klantenteam waarin je verantwoordelijk bent voor de business development activiteiten binnen je eigen klantenportefeuille. Je werkt nauw samen met andere teamleden (projectleider, technici, service level manager en sales support center) om de klant optimaal te kunnen bedienen.Wij zijn Nsecure

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.


Wij bieden

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!


Daarnaast bieden wij:

  • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
  • Laptop, Iphone en lease-auto;
  • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
  • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee

Wij zoeken een Accountmanager met LEF en kenmerken van ondernemerschap. Iemand die zich grondig verdiept in de situatie van onze opdrachtgevers. Die verder kijkt dan een transactie op de korte termijn en begrijpt dat het juist gaat om het bieden van oplossingen voor de lange termijn. Hierin wil je op champions league niveau werkzaam zijn en begrijp je dat het succes afhankelijk is van de samenwerking in het team Je bent toe aan de 2e of 3e stap in jouw carrière en voelt je thuis in een informele, dynamische omgeving.


Dit staat op je CV:

  • Een afgeronde HBO-opleiding;
  • Tussen de 2 en 4 jaar relevante werkervaring in een commerciële organisatie;
  • Kennis over toegangs- en identity management is een pré;
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Interesse?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting naar croodenburg@nsecure.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239020.


Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.