Projectmanager

Omschrijving

 

"Jij bent, binnen het klantenteam, het 1e aanspreekpunt bij projecten voor de klant en daarmee het visitekaartje van Nsecure! Je wordt verantwoordelijk voor grote, complexe projecten bij toonaangevende klanten in de top 500 van Nederland. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Projectmanager
Vanaf de opstart van een project tot en met de nazorg ben jij verantwoordelijk voor de grote, uitdagende projecten die jij onder je hoede krijgt. Het gaat hier altijd om het leveren van een totaaloplossing: zowel de systemen als de bijbehorende dienstverlening. Vooraf, tijdens en ná implementatie ben je betrokken bij jouw project. Projecten variëren in duur, grootte en complexiteit. Jij zorgt voor invulling van de teams en de aansturing van alle activiteiten en betrokken partijen (intern en extern). Naast techniek speelt ook IT een steeds grotere en vooral belangrijkere rol binnen al onze projecten. Op beide disciplines weet jij uiteraard wat er speelt en kun je op hoog niveau meepraten en sturen.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van Nsecure voor projecten;
 • Financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor projectrealisatie;
 • Aspecten als kwaliteit, financiën. administratie en planning worden zelfstandig bewaakt;
 • Zorgen voor regelmatige rapportage en communicatie;
 • Aansturen en coördineren van alle betrokken personen (bv Engineers, IT-consultants, aannemers, leveranciers);
 • Engineering en calculeren meer- /minderwerk.

 

Wij zijn Nsecure
Nsecure is een groeiende organisatie (nu 140fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Telefoon, laptop en een leaseauto (inclusief privégebruik).

Vereisten

Dit neem jij mee
Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als Project Manager heb je van A tot Z de regie over projecten en beschik je over de vaardigheden om organisatorische en operationele aspecten van projecten te coördineren.

Verder staat op je CV:

 • Afgeronde HBO-opleiding (technisch/IT) en ervaring met Prince 2;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, CCTV en inbraak is een pré;
 • Kennis van IT-projecten (verplaatsing van servers, hosting, transitie projecten etc.);
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239020.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.