Sales Support Coördinator

Omschrijving

Met jouw sterke schriftelijke communicatie vaardigheden zorg je voor het uitbrengen van offertes voor complexe beveiligingsinstallaties. Jouw kennis en advies dragen bij aan de totstandkoming van kwalitatieve offertes aan onze klanten en onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Sales Support Coördinator 

Je gaat werken op de afdeling Sales Support waar de calculatie en engineering plaatsvindt. Samen met een team van calculators en supportmedewerkers draag je zorg voor het tot stand komen van offertes. Jij zorgt er voor dat de offertes tekstueel worden uitgewerkt met hierin de juiste vertaalslag naar de klantbehoefte. Voor de afstemming en prioritering heb je intern veel contact met het Salesteam en Directie. Je registreert aanvragen in het systeem en zorgt voor opvolging. Nsecure streeft een optimale klantbeleving en een duurzame relatie met haar opdrachtgevers na. Het waarborgen van de juiste prijs-kwaliteit verhouding met duidelijke offertes is hierin van essentieel belang.

 

Wij zijn Nsecure 

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden 

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een vrije, niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. We stimuleren je om je op jouw vakgebied te blijven ontwikkelen. Uiteraard bieden we je daar de benodigde opleidingen of trainingen voor aan. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 

  • 28 vakantiedagen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
  • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
  • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Vereisten

Dit neem jij mee 

Jij denkt in mogelijkheden en durft daarbij buiten de lijntjes te gaan. Je schakelt makkelijk tussen verschillende disciplines, en kunt je snel inleven in de behoefte van de klant. Je bent schriftelijk sterk onderlegt en weet zakelijk gemakkelijk en duidelijk te verwoorden.

 

Dit staat op je cv:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau binnen het commerciële vlak;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring (bij voorkeur binnen een technische omgeving) of een ambitieuze HBO starter die de uitdaging aan durft te gaan;
  • Ervaring met tender-/aanbestedingstrajecten is een pré;
  • Je bent zelfstandig, assertief en klantgericht;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Interesse? 

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg).  Telefoonnummer 088-1239020.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.