Security Regisseur

Omschrijving

Je wordt het aanspreekpunt voor één van onze vooraanstaande opdrachtgevers voor de totale keten van dienstverlenging op het gebied van fysieke security. Je bent de intermediair tussen de opdrachtgever, Nsecure en andere leveranciers. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!


Jouw rol als Security Regisseur

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een zo effectief mogelijke keten van verschillende diensten van leverancier tot aan de klant. Hierin plan, coördineer en monitor je de overeengekomen service level agreements. Daarbij ben je continu bezig met het analyseren en verbeteren van de processen. Het kunnen voldoen aan de klantvraag staat hierbij voorop!

De belangrijkste processen waar je verantwoordelijk voor bent zijn:


 • Het vertalen van strategie naar een tactisch en operationeel niveau op het domein fysieke security
 • De klantvraag afstemmen met de gebruikersorganisatie, Nsecure en Leveranciers;
 • Verandering & innovatie gericht op de gebruikersorganisatie en hun specifieke wensen en eisen;
 • Architectuur gericht op de wijze hoe organisatie, informatievoorziening en techniek zijn gestructureerd;
 • Security, compliance en kwaliteitsmanagement:
  - Security: het toezien op een zeker basisniveau van beveiliging van locaties, infrastructuur en applicaties.
  - Compliance: wordt er voldaan aan opgelegde normeringen, wet- en regelgeving
  - Kwaliteitsmanagement: wordt er een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening binnen de gestelde normen en kader gerealiseerd;
 • Projectmanagement & business development gericht op toezien op een succesvolle implementatie van wijzigingen aan diensten en systemen bij de gebruikersorganisatie;
 • Asset management, financieel management en het bewaken van prestatieafspraken die zijn overeengekomen met de gebruikersorganisatie, Nsecure en leveranciers (contractmanagement);
 • De operationele besturing van de (ITIL) service management processen zoals bijvoorbeeld beschikbaarheid, incidentmanagement en problem management.


Wij zijn Nsecure

Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliancy van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.


Nsecure is een snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 140 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

 

Vereisten

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • Bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon;
 • 28 vakantiedagen + de mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering vanuit de holding;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.


Dit neem jij mee
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een stevige persoonlijkheid met daadkracht. Vanuit nature neem je de leiding en weet je mensen mee te krijgen. Je bouwt aan een relatienetwerk en deelt hierin de gemeenschappelijke taal tussen opdrachtgever en de interne organisatie. Je herkent en interpreteert security risico’s en weet dit te vertalen naar mitigerende maatregelen.
Belangrijkste eigenschappen zijn: daadkrachtig, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht. Gezien de complexiteit en zelfstandigheid in deze rol verwachten wij dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt en meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol binnen de security. Je hebt kennis van project- & changemanagement en contractmanagement.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting naar croodenburg@nsecure.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239020.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.